Kérdésed van? telefon +36 30 439 4343
Banner Banner Banner

 

Üdvözöljük az intelligens egészségügyi kütyük világában!

Az innovatív eszközökből álló választékunkat úgy állítottuk össze, hogy segítsen Önnek az optimális wellness és fittség elérésében. Az Apple Watch-tól és pulzusmérőtől kezdve az alváskövetésen át a vérnyomásmérőkig ezek a kütyük a legmodernebb technológiát használják, hogy pontos, valós idejű adatokat szolgáltassanak az egészségéről és fittségéről. A könnyen használható kezelőfelületeknek és a mobilalkalmazásokkal való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően ezek az eszközök minden eddiginél könnyebbé teszik, hogy egészségi és fitneszcéljait a csúcson tartsa. Böngésszen választékunkban még ma, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes intelligens egészségügyi kütyüt!

Apple Watch 

 

Az Apple Watch egy okosóra, amely számos egészségügyi és fitneszkövetési funkcióval rendelkezik. Beépített pulzusmérővel, gyorsulásmérővel és GPS-szel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a napi aktivitási szintek, köztük a megtett lépések, az elégetett kalóriák és a megtett távolság nyomon követését. Edzésalkalmazással is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az egyes gyakorlatokat, például a futást, a kerékpározást, az úszást és egyebeket. Ezenkívül az óra képes nyomon követni az alvást, figyeli a pulzusszámot, és érzékeli az eséseket. Emellett rendelkezik EKG és vér oxigénfigyelő funkcióval is, amely részletesebb adatokat szolgáltat a szív egészségéről. Az óra tartalmaz egy "Cikluskövetés" nevű funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy naplózza a menstruációs ciklusára vonatkozó információkat, beleértve a tüneteket és a jövőbeli ciklusokra vonatkozó előrejelzéseket. Az összes összegyűjtött adat megtekinthető és elemezhető a párosított iPhone-on lévő Health alkalmazásban.

iHealth

 

Az iHealth egy olyan vállalat, amely intelligens egészségügyi termékeket tervez és gyárt a fogyasztók számára. Termékcsaládjuk számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek az egészség és a wellness különböző aspektusait, például a vérnyomást, a vércukorszintet, a testsúlyt és az aktivitási szintet követik és ellenőrzik. Az iHealth alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. Az iHealth termékeket úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak, pontosak legyenek, és ami a legfontosabb, segítsék a felhasználókat abban, hogy az egészségügyi és wellness céljaik elérésében a csúcson maradjanak.

Vérnyomásmérők

 

Az iHealth vérnyomásmérőket úgy tervezték, hogy a felhasználók otthon is könnyen nyomon követhessék vérnyomásukat, pontos és megbízható mérési eredményeket biztosítva. Klinikailag validáltak, és képesek az adatokat egy okostelefonos alkalmazással szinkronizálni, ahol a felhasználók nyomon követhetik a fejlődésüket, emlékeztetőket állíthatnak be, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal.

Vércukormérő

 

Az iHealth Okos vércukormérő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék vércukorszintjüket és nyomon kövessék az adatokat az idő múlásával. Úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, egyszerű, egygombos működtetéssel, és akár 500 mérési értéket is képes tárolni. Az iHealth vezeték nélküli intelligens vércukormérő szinkronizálódik az iHealth alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben tekintsék meg vércukorszintjüket, emlékeztessenek a tesztelésre, és nyomon kövessék a méréseket. A felhasználók megoszthatják vércukorszint-adataikat egészségügyi szolgáltatójukkal is további elemzés és tanácsadás céljából. Az iHealth vezeték nélküli intelligens glükométer emellett nem invazív, fájdalommentes kialakítással rendelkezik, amely kis vérmintát használ, így kényelmes és könnyen használható. Emellett nagy pontossággal és gyors tesztelési idővel rendelkezik, így a felhasználók gyorsan kaphatnak eredményeket.

Okoskiegészítők

 

Az iHealth AIR PO3 vér oxigénmonitor egy hordozható eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is mérjék a vér oxigénszintjét (SpO2). A készülék ujjbegy-érzékelőt használ a SpO2-szintek gyors és pontos méréséhez, és nagy, könnyen leolvasható OLED-kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű adatokat szolgáltat. 

Az iHealth HS2 Smart Scale egy olyan mérleg, amely nemcsak a súlyt követi, hanem olyan fejlett méréseket is biztosít, mint a testösszetétel, az izom- és csonttömeg, valamint a szív- és érrendszeri egészség. 

Az iHealth PT3 hőmérő egy érintésmentes infravörös hőmérő, amely egyszerű mutatással és kattintással képes mérni a testhőmérsékletet. Nagy, könnyen leolvasható kijelzővel rendelkezik, és akár 20 hőmérséklet-mérést is képes tárolni. Mindhárom termék szinkronizálódik az iHealth MyVitals alkalmazással, ahol a felhasználók nyomon követhetik a leolvasott értékeket, a fejlődésüket, emlékeztetőket állíthatnak be, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal.

Withings

 

A Withings egy olyan vállalat, amely intelligens egészségügyi kütyüket tervez és gyárt a fogyasztók számára. Termékcsaládjukban számos olyan eszköz található, amelyek az egészség és a wellness különböző aspektusait követik és monitorozzák, például az aktivitást, az alvást, a pulzusszámot, a vérnyomást és a testsúlyt.
A Withings számos terméket kínál, például vezeték nélküli vérnyomásmérőket, intelligens alvásrendszereket és intelligens mérlegeket. Minden terméküket úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak, pontosak legyenek, és fontos információkat szolgáltassanak az Ön általános egészségéről és jóllétéről. A Withings Health Mate alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. A Withings termékeket úgy tervezték, hogy segítsék a felhasználókat az optimális wellness és fittség elérésében azáltal, hogy pontos, valós idejű adatokat szolgáltatnak az egészségükről és fittségükről.

Okos mérlegek

 

A Withings mérlegeket úgy tervezték, hogy pontos és részletes információkat szolgáltassanak a testösszetételről, a testsúlyról, az izom- és csonttömegről, sőt még a szív- és érrendszeri egészségről is. A Withings Health Mate alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. A Withings intelligens mérlegek tökéletesek mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni testsúlyukat és testösszetételüket, célokat kitűzni, és értelmes változásokat eszközölni általános egészségük és fittségük érdekében.

Vérnyomásmérők

 

A Withings Blood Pressure Monitor Connect és Core klinikailag validált, felkaros vérnyomásmérők, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy otthon is könnyen nyomon követhessék vérnyomásukat. Mindkettő egyszerű, egygombos működtetéssel rendelkezik, és akár 200 mérési értéket is képes tárolni. Mindkét készülék képes csatlakozni a Withings Health Mate alkalmazáshoz, ahol a felhasználók megtekinthetik vérnyomásméréseiket, nyomon követhetik fejlődésüket, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal és orvosukkal. Mindkét készüléket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető, pontos legyen, és fontos információkat szolgáltasson, hogy a felhasználóknak segítsen az egészségügyi és wellness céljaik elérésében. 

Okoskiegészítők

 

A Withings Thermo egy intelligens hőmérő, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen pontos hőmérsékletmérést végezzen. A hőmérséklet méréséhez infravörös technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a bőrrel érintkeznie. 

A Withings Smart Sleep Analyser egy olyan eszköz, amely nyomon követi és figyeli az alvási szokásokat, részletes elemzéssel és személyre szabott tanácsokkal segít a jobb alvás elérésében. Úgy tervezték, hogy a matrac alá helyezhető legyen, és nyomon követi az alvási mintákat, beleértve a mozgást, a pulzusszámot, a horkolást és még sok mást.

Mindkét alkalmazás szinkronizálódik a Withings Health Mate alkalmazással, ahol a felhasználók nyomon követhetik a hőmérséklet- és alvásmintáikat, és megtekinthetik a leolvasott értékek előzményeit, valamint személyre szabott ajánlásokat is ad az alvás javítása érdekében.

EQUA okoskulacsok

 

Az Equa Smart Water Bottle egy intelligens vizes palack, amely segít hidratált maradni egész nap. Bluetooth-on keresztül csatlakozik okostelefonjához, és nyomon követi a vízfogyasztást, emlékeztetve Önt, hogy igyon, amikor szüksége van rá. A palack kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, és szivárgásmentes kialakítású. A vizes palack beépített akkumulátorral is rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár egy hétig is kitart. A vizes palackhoz tartozó társalkalmazás lehetővé teszi, hogy napi hidratálási célokat állítson be, nyomon kövesse a fejlődését, és emlékeztetőket kapjon, hogy igyon, amikor szüksége van rá. A könnyen használható kialakítással, a pontos nyomon követéssel és a kényelmes emlékeztetőkkel megkönnyíti, hogy a folyadékbevitelre vonatkozó céljaidat és egészséges életmódodat szem előtt tartsd.

HidrateSpark okoskulacsok

 

A HidrateSpark vizes palack egy intelligens kulacs, amely segít hidratált maradni egész nap. Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonodhoz, és nyomon követi a vízfogyasztásodat, emlékeztetve téged, hogy igyál, amikor szükséged van rá. A palack egy érzékelővel van ellátva, amely szinkronizálódik a HidrateSpark alkalmazással, és nyomon követi a vízbevitelt, személyre szabott hidratálási célt és emlékeztetőt biztosít az ivásra. Az alkalmazás betekintést nyújt abba is, hogy mennyi vízre van szükséged az aktivitási szinted, az időjárás és más tényezők függvényében. Más fitneszalkalmazásokkal, például a Fitbit, az Apple Health és a Google Fit alkalmazással is szinkronizálható.

Burga kulacsok és utazópoharak

 

Indulj el egy olyan utazásra, ahol a stílus harmonikusan táncol az egészséggel, a Burga termékek elbűvölő varázsának vezetésével. Lépj be egy olyan világba, ahol a védelem nem csak az eszközeidre korlátozódik, hanem kiterjed a te jólétedre is. Oltsd a stílus és a wellness iránti szomjad a Burga vizes palackokkal és utazó bögrékkel. Ezek az éteri társak nem csak kedvenc italaidat tartják tökéletes hőmérsékleten, de a környezeti fenntarthatóságért is küzdenek. Szeretettel és gondossággal készültek, és környezetbarát anyagokból készültek, így csökkentve a szénlábnyomodat, miközben te úton vagy.

WIWE

 

A WIWE mobil EKG készülék bárhol, bármikor klinikai szintű EKG-t mér, melyet orvosi segítség nélkül kiértékel. A készülék képes figyelni a ritmuszavar, stroke és hirtelen szívmegállás kockázatát, a véroxigén szintet és a pulzust, valamint a bradycardia, tachycardia, extraszisztolé, kamrai vezetési zavarokat. Az innovatív diagnosztikai készüléket nemzetközileg elismert orvosokkal, világvezető cégekkel együttműködve alkották meg.

Elfogad süti

A weboldalon cookie-kat használunk, amelyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.